Poslední otázky

hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
24
PdfRenderer hází SecurityException pokaždé, pokud uživatel vybrat první PDF dokumentu, který je chráněn
Použil jsem pod kódem ho zkontrolovat, prosím.

PdfRenderer.Page page = null;
Bitmap mBitmap;
try {

descriptor = getSeekableFileDescriptor(documentPath);
renderer = new PdfRenderer(descriptor);
page = renderer.openPage(0);
Bitmap bitmap = Bitmap.createBitmap(page.getWidth(), page.getHeight(),Bitmap.Config.ARGB_8888);
page.render(bitmap, null, null, PdfRenderer.Page.RENDER_MODE_FOR_DISPLAY);

ByteArrayOutputStream byteAr ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:44
uživatelem jyubin patel
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
24
Vytvoření tv_grab_en_telerama podpis v php
Nedávno jsem si vzal projekt na vytvoření Telerama API, což je v Perlu.

Můžete mi návod, jak mohu generovat podpis v PHP pro následující adrese
https://api.telerama.fr/v1/application/initialisation?appareil=android_t ...

Jenom potřebuju vědět, druhý parametry pro následující opatření

$signature = hash_hmac("sha1", __MISSING_ ,'Eufea9cuweuHeif');


Jakmile budu mít podpis mohu snadno vložit, tuto adresu URL a četl JSON

https://api.telerama.fr/v1/application/initialisation?appareil=android_t ...

Jakákol ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:43
uživatelem user10747862
hlasů
0
odpovědí
1
zobrazení
56
Smartsheet přidat řádek dolů v python SDK
Pomocí knihovny Python a dokumenty 2.0 API. Snažím se přidat řádek, ale Dostávám chybu:"message": "Required object attribute(s) are missing from your request: row.id."

Problém se zdá být s new_row.to_bottom=Trueprohlášením. Jsem mis pochopení, nebo je tam chyba v API? Také jsem si všiml, že když jsem přidal to_topve stejné výzvě, zpráva se vrátil se only toTop or toBottom in a single call.znovu jsem se snažil s touto syntaxí a stále bez úspěchu.

import smartsheet
...
new_row = ss_client.models.Row()
new_r ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:43
uživatelem user6283641
hlasů
0
odpovědí
2
zobrazení
71
Real url nefunguje url sestavení pomocí JavaScriptu TYPO3
nakonfigurován I prodlužovací tt_address na mé stránce. Musím filtrovat adresu jeho rok. Tak jsem se postavit výběrový box. Musím se přidat nějaký parametr dotazu s jeho adresa URL pro přístup do řadiče pro implementaci filtru. Funkčnost je úspěšně za námi. Ale realurl nefunguje pro tento konkrétní funkce.

main.js

function initYearFilter() {
var selectedItem = sessionStorage.getItem('year');
if (selectedItem !== null) {
$('.year-filter select').val(selectedItem);
}
$('.year-filter ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:43
uživatelem Aswathy S
hlasů
1
odpovědí
0
zobrazení
34
Matematika nepracuje správně v jednotě
Snažím se, aby volejbalové scény v jednotě. To, co chci, je vytvořit scénu, kde se hází dva NPC míč na sebe. A chci, aby míč k zemi na náhodných místech a NPC dosáhnout místo ve stejnou dobu jako míč dosáhne bodu. Teď jsem pomocí paraboly rovnic pro výpočet kde míč by měl přistát a kolik času bude trvat, než se tam dostat. Čas a přistání bod jsou v pořádku. Ale já nedokážu dostat NPC tam v přesný čas. Já používám následující Coroutine přesunout NPC a míč. Míč dosáhne bodu na čas, ale nějak NPC dostane pozdě ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:42
uživatelem Rafay Saleem
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
56
Google KERAS word2vec CNN modelu InvalidArgumentError
Postavil jsem klasifikační modelu textu pro nevyvážených dat klasifikace třídy. Namísto použití KERAS slovo vektoru, i použité vkládání pomocí googlenews word2vec vektoru jako výchozí hodnoty při vkládání vrstvy.

import pandas as pd
from keras.models import Sequential, Model
from keras.layers import Dense, Dropout, Activation, Embedding, SpatialDropout1D, Bidirectional, LSTM, Input, concatenate, Conv1D, GlobalMaxPooling1D, BatchNormalization


from keras.optimizers import SGD, Adam
from sklearn.model_selec ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:42
uživatelem Enthusiast
hlasů
1
odpovědí
0
zobrazení
49
Získat uložené sdílený seznam předvoleb a zobrazí v zobrazení seznamu
Ahoj mám problém, při kterém získání uložené hodnoty ze sdílených preference a jeho zobrazení. To dává Future neobsahuje chyby délka instance. Níže uvedené číslo.

Uložit Sdílená Preference Hodnota kódu

Future<String> saveSearchQuery(String squery) async {
SharedPreferences prefs = await SharedPreferences.getInstance();
if(prefs.getStringList("searchhistory") == null){
final List<String> recentSearch = [];
recentSearch.insert(0, squery);
prefs.setStringList("searchhist ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:42
uživatelem Thenesh
hlasů
-1
odpovědí
1
zobrazení
47
SQL dotaz pro různé typy zaměstnanců
Mám dotaz, který se v současné době spočítá součet čistých par, hrubý vydělávat a hrubý odpočet na měsíční bázi, ale teď chci dotaz, který vypočítat stejné vlastnosti, ale na základě různých typů zaměstnanců, Moje webová aplikace je v současné době používáte, níže uvedený typ zaměstnance

EMP_TYPE EMP_TYPE_NAME
01 Regular Employee
04 Deputated In Employee
06 Contractual Employee
03 Outsource Employees
05 Regular Employee-MPSIDC


Teď mám další tabulce I e EMPLOYEE_SALARY ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:42
uživatelem rkiskk
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
56
Proč jsem convert.h5 soubory to.tflite soubory někdy, ale ne když změním rozměry tréninku
model = keras.Sequential([keras.layers.Dense(1, input_shape=(1, 4))])
model.compile(optimizer='sgd', loss='mean_squared_error')
#
xs = np.array([[[-1.0, 1.0, -1.0, 1.0]],
[[0.0, 2.0, 0.0, 2.0]],
[[1.0, 3.0, 1.0, 3.0]],
[[2.0, 4.0, 2.0, 4.0]],
[[3.0, 5.0, 3.0, 5.0]],
[[4.0, 6.0, 4.0, 6.0]]], dtype=np.float32)
ys = np.array([-3.0, -1.0, 0.0, 3.0, 5.0, 7.0], dtype=np.float32)
#
model.fit(xs, ys, epochs=500)
#
# # Write out to keras save ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:42
uživatelem james zhang
hlasů
1
odpovědí
1
zobrazení
46
Jak zkontrolovat každý rekordní velikosti ve svém datovém
Snaží se znovu rozdělit svůj datový rámec s cílem dosáhnout paralelismu. Bylo navrženo, aby každé velikosti oddílů by měla být nižší než 128 MB, in-k jeho dosažení musím spočítat, kolik je velikost každého řádku ve svém datovém rámci. Tak, jak vypočítat / zjistit, kolik každé velikost řádků ve svém datovém?

Děkuji. ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:42
uživatelem user3252097
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
11
Přidat sloupec v Jasper Report a schovat v náhledu, ale ukázat, že na export do PDF
Dobrý den Jsem úplně začátečník ve zprávě jaspisu Já jsem jen přemýšlel, jestli její možné přidat Sloup Jasper Report pak ho schovat v náhledu, takže když zpráva Jasper je pohled nevidí sloupec ale když export do PDF je zřejmé ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:42
uživatelem aika aika
hlasů
0
odpovědí
1
zobrazení
255
Regex zpětné reference tak, aby odpovídala opačný případ
Než začnu - to může být třeba říkat, že: to technicky nemusí být řešeny pomocí Regex, je to jen, že jsem hned myslel na regulární výraz, když jsem začal řešit tento problém, a jsem zájem zjistit, zda je možné, vyřešit pomocí Regex.



Strávil jsem posledních pár hodin, se snaží vytvořit Regex, který dělá následující.


Regex musí odpovídat řetězec, který má deset znaků, právě tehdy, když v prvních pěti znaků a posledních pět znaky jsou stejné, ale každý jednotlivý znak je opačný případ.

Jinými slov ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:41
uživatelem knightfacingaplight
hlasů
0
odpovědí
1
zobrazení
61
Android Emulator Není-li spustit
Když jsem běží Android emulátoru načte aplikaci, ale nepředá úvodní černá obrazovka. Nakonec, emulátor automaticky zavře se pod zprávou

"Emulator: Process finished with exit code -1073740791 (0xC0000409)".


Jak mohu vyřešit tuto problematiku? Dejte mi vědět, jestli má někdo nějaké řešení ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:41
uživatelem emansyl
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
13
Příjem chatu oznámení pouze tehdy, když se uživatel odhlásil, ale chci, když uživatel login také pomocí Quickblox
Jsem implementoval quickblox na chatu, ale musím zavést oznamovací službu, která jsem udělal už ale když uživatel se odhlásit z aplikace pak jen notifiation for chat je příjemcem, ale chci dostávat tlak, i když je uživatel přihlášení, ale není na chatu Screen.How k tomu, že? Jsem přijímání tlačit chatu od admin panelu. ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:41
uživatelem Kumar Raj
hlasů
0
odpovědí
1
zobrazení
29
jak přidat závislost na NPM balíčku ke stažení další balíček NPM?
Stavím NPM balíček úhlové dané aplikace, která bude mít závislost na jiný obal, který je již k dispozici na NPM. Můj objekt závislost bude vypadat nějak takhle,
"dependencies": {
"@angular/animations": "^6.1.0",
"@angular/common": "^6.1.0",
"@angular/compiler": "^6.1.0",
"@angular/core": "^6.1.0",
"@angular/forms": "^6.1.0",
"@angular/http": "^6.1.0",
"@angular/platform-browser": "^6.1.0",
"@angular/platform-browser-dynamic": "^6.1.0",
"@angular/router": "^6.1.0",
"a ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:41
uživatelem Yousaf Khan
hlasů
1
odpovědí
2
zobrazení
43
Může PostgreSQL být nakonfigurován tak, aby příležitostné hromadné aktualizace může běžet super-rychle?
Mám zkušební konstrukce prostředí PostgreSQL, která je nutná, aby obsahovaly stejné množství dat (počet řádků) jako produkční databázi a musí být konfigurován převážně produkcí jako simulovat stejný výkon pro běžné transakce.

Nicméně, to je testovací prostředí, občas musí mít některé jedinečné, experimentální, dočasně nebo ad-hoc změny aplikovány. Například, přidání nebo odstranění některé indexy před testem výkonnosti, přepočítává hodnoty sloupce replikovat zkušební podmínky, dumping a dovážet zpět celé t ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:41
uživatelem Alex R
hlasů
1
odpovědí
0
zobrazení
67
Android Job Scheduler začíná ihned (level API 21 a výše)
Mám plánovač úloh, který naplánuje úlohy zálohování služby pro denní / týdenní / měsíční. Ale jakmile jsem se zavolat jobscheduler.schedule(jobInfo)úloha se spustí okamžitě.

Mějte na paměti, Volám jobBuilder.setPriodic(duration)jen interval v milisekundách, a ne flex času (protože to alternativa vyžaduje úroveň API 24) Chci vědět,


Jaké podmínky dělají práci začít ihned
Jak lze oddálit spuštění této úlohy s konkrétním množstvím zpoždění.

ComponentName backupJob = new ComponentName(TelloApplication.applic ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:40
uživatelem AbdulAziz Niazi
hlasů
0
odpovědí
1
zobrazení
42
v-on: klikněte na problém, pokud jsou prvky má jiný prvek uvnitř
Zabývám se problematikou mého click události v vue JS. Udělal jsem cvaknutí ještě na element, který má další prvek uvnitř.

Tady je můj kód:

<span class="pull-down-controller" @click="pullDown($event)">
<span class="indicator">-</span> Controller
</span>


v rozhraní ukáže - Controller
, jestli jsem klikněte na slovo regulátor bude volat zadanou funkci, která je pullDown()ale proč je to, když jsem klepněte na indikátor nebo symbol minus, to nebude dělat nic, i když je uvnitř &l ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:40
uživatelem Imperatura
hlasů
-1
odpovědí
1
zobrazení
41
Jak přidat data do tabulky výhledem pouze pomocí fxml (bez kódu Java)?
Chci přidat testovací data v tabulce-view pouze pomocí fxml. Nevím, jak to!

Právě takhle.

například i vložení dat v combobox pomocí fxml. takhle.



To je generován pouze pomocí fxml. např

<ComboBox prefHeight="25.0" prefWidth="193.0" promptText="Select your best language" visibleRowCount="5">
<items>
<FXCollections fx:factory="observableArrayList">
<String fx:value="java" />
<String fx:value="javafx" />
<String fx:value="cs ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:40
uživatelem CTO - Abid Maqbool
hlasů
0
odpovědí
1
zobrazení
313
Reagovat vytisknout složku
K dispozici je tlačítko ‚Print‘ na SaleInvoice.js který zobrazuje modální obsahující Report.js.

Report.js je vytvořen pouze popsat, jak a co by mělo být zobrazeno v tištěné stránky.

Report.js má tlačítko ‚Tisk‘, který otevírá Náhled v prohlížeči.

Jak vytvořím tlačítko ‚Print‘ na SaleInvoice.js přímo otevřít náhledu v prohlížeči?


SaleInvoice.js


...
<button
style={{marginRight: '200px'}}
onClick={() => this.setState({printView: true})}>
... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:40
uživatelem Rounak Jain
hlasů
1
odpovědí
2
zobrazení
32
Odesílání zpráv ze vzdáleného git repo na stisk
Obvykle, když jsem se tlačit do git repo dostanu výstup takhle

$ git push origin somefeature
Counting objects: 42, done.
Delta compression using up to 8 threads.
Compressing objects: 100% (42/42), done.
Writing objects: 100% (42/42), 13.39 MiB | 2.69 MiB/s, done.
Total 42 (delta 5), reused 0 (delta 0)
To github.com:greggman/someproject.git
* [new branch] somefeature -> somefeature


Ale někdy v několika měsících, když jsem tlačit na GitHub vidím tyto remote:zprávy.

$ git push origin somefeature
C ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:40
uživatelem gman
hlasů
0
odpovědí
1
zobrazení
34
mysql dotaz opakování data se připojí
To je můj dotaz.

SELECT dr_trans_dtl.dr_ID, jo_trans_dtl.qty
FROM dr_trans_dtl
LEFT JOIN jo_trans_dtl ON dr_trans_dtl.jo_no = jo_trans_dtl.jo_no
WHERE dr_trans_dtl.dr_no = '3329' GROUP BY dr_trans_dtl.dr_ID


Zde je skutečný výsledek:



To, co jsem chtěl, je Množství by mělo být podobné (500,40,1). Vzhledem k tomu, že jsou data v jo_trans_dtl. ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:40
uživatelem Jonathan
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
44
Ukazují konkrétní data v první poloze
Zobrazující všechny agenty v seznamu jako níže,



Takže položka seznamu Zde se zobrazuje v pořadí od reálného času db, co potřebujeme, je ukázat konkrétní látky detailu na první pozici jako výchozí.

{Object.keys(agents).map((key, index) => {
return (
<tr key={key}>
<td>{index + 1}</td>
<td>{agents[key].name}</td>
<td>{agents[key].mobileNo}</td>
... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:39
uživatelem Jerald
hlasů
4
odpovědí
2
zobrazení
58
Výpočet n-tý výsledek pro itertools.product ()
Snažím se vypočítat n-tý výsledek pro itertools.product ()

test = list(product('01', repeat=3))
print(test)

desired_output = test[0]
print(desired_output)


takže místo abyste:

[('0', '0', '0'), ('0', '0', '1'), ('0', '1', '0'), ('0', '1', '1'), ('1', '0', '0'), ('1', '0', '1'), ('1', '1', '0'), ('1', '1', '1')]


Snažím se dostat:

('0', '0', '0')


Nicméně, jak jste pravděpodobně uhodli, to není měřítko dobře. Což je důvod, proč se snažím jen výpočet n-té hodnoty.

Přečetla jsem si
n-tého kombinace , ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:39
uživatelem Jacob W. Dallas
hlasů
1
odpovědí
1
zobrazení
32
Inline formset není ověření, když pole jsou prázdná
Inline formset je platná, pokud jsou všechna pole prázdná, ale když jsem vyplnit jakýkoliv jedno pole a předloží formset stane neplatným?

forms.py

class ContactPersonForm(forms.ModelForm):

phone_number = PhoneNumberField(error_messages={'required': 'Please enter your phone number'}, widget=forms.TextInput(attrs={'placeholder': _('Mobile Number')}))
mobile_number = PhoneNumberField(error_messages={'required': 'Please enter your phone number'}, widget=forms.TextInput(attrs={'placeholder': _('Mobil ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:39
uživatelem beginners
hlasů
-1
odpovědí
2
zobrazení
147
PHP preg_replace nahradit '/ /' na '/'
Snažím se nahradit všechny výskyty '/ /'v řetězci s '/'. Nedaří se mi najít tu správnou regex výraz tak, aby odpovídala řetězec nahradit, nicméně.

V současné době mám preg_replace('/\/\s\//', '/', $string);ale nenahrazuje výskyty '/ /'.

Aby bylo jasno, chtěl bych nalezeny žádné výskyty lomítkem následovaný mezerou následované lomítkem. Zdá se, že poslední lomítko zamíchá hlavu. Také jsem se snažil str_replace(), ale bezvýsledně.

EDIT: regex výraz pracuje správně, když jsem spustit na provázku jako tak:
... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:39
uživatelem mushkincode
hlasů
1
odpovědí
1
zobrazení
63
Jak mohu převést pole z formuláře do databáze s použitím PHP a MySQL
Mám nějaké problémy najít způsob, jak dostat své pole, které jsem dostal od vstupního pole. takže to, co funguje, a jsem si mé pole ukazující na ty, které jsem si vybral můj problém je, že když přidám $ selagegroup do SQL INSERT to jen ukazuje mi ten poslední, který se kontroluje a ne všechny, které jsou kontrolovány. Jsem stále na sql a php, takže jakýkoliv pomoci by bylo velmi ocenil tu něco nového je můj HTML a PHP kód

<label for="agegroup" id="agegroup"> What ages do you interact with?
<input ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:39
uživatelem Meitie
hlasů
0
odpovědí
1
zobrazení
71
Jak si vyrobit dvě desetinná místa na výsledek SQL dotazu?
To je můj kód.

SELECT SUM(receivables) AS [Trans-January],
(SELECT SUM(receivables)
FROM tbl_customerInfo
WHERE invalid = 'valid'
AND YEAR(currentDate) = '2017'
AND MONTH(currentDate) = '02'
AND paid = 1) AS [Coll-January],
(((SELECT SUM(receivables)
FROM tbl_customerInfo
WHERE invalid = 'valid'
AND YEAR(currentDate) = '2017'
AND MONTH(currentDate) = '02'
AND paid = 1) /
(S ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:39
uživatelem MDB
hlasů
0
odpovědí
1
zobrazení
23
PyMongo: Použití $ Push to aktualizovat existující dokument s odkazem na jiný dokument
Mám týmy jsou shromažďována a hráče sbírku. Snažím se vložit dokumenty do týmů * kolekce od ** hráčů sbírky pomocí $ tlak.

Zde jsou datové modely pro oba:

týmy:

{
"team_id": 1,
"team_name": team_name,
"general_manager": general_manager,
"players": [

]
}


hráči:

{
"_id": "5c076550c779ce4fa2d4c9fd"
"first_name": first_name,
"last_name": last_name,
}


Zde je kód jsem pomocí:

... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:38
uživatelem user1893649
hlasů
-3
odpovědí
3
zobrazení
44
Zaokrouhlování dvojité proměnné
Mám následující problém. Když se pokusím sehnat čísla z „double“ typu, že nefunguje tak, jak jsem to nečekal.

Vezměme si následující kód:

double d = 0.00498;
Console.WriteLine(Math.Round(d, 2)); // prints 0


Výsledkem, že jsem stále není v pořádku.

Program musí tisknout 0,01, a já jsem se snažil všechno a nic pracoval správně. ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:38
uživatelem K.Krunk
hlasů
0
odpovědí
1
zobrazení
22
Vkládání Datum FOMAT tak, aby vyhovovaly pracovní den Funkce
Snažím se změnit formát buňky v závislosti na termínech a používám Application.WorksheetFunction.Workday, abych mohl odpovídat za nepracovní dny.

Non-pracovní dny byly přinesli přes odkaz na hlavní tabulky a vypadá to, že formát nevyhovuje tuto funkci, jak jsem si chybu běhu 1004 „Nelze získat pracovní den vlastnost WorksheetFunction.

Má někdo představu, jak mohu získat tyto údaje od jiného sešitu ve formátu, který bude fungovat?

Snažil jsem se kopírování nepracující hodnoty dní do jiného řádku, zkoušel ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:38
uživatelem Hooksta_v1
hlasů
3
odpovědí
1
zobrazení
165
Jak převést Tensorflow jednoduché uznávání Audio zmrazeného graf (.pb) pro jádro ML model?
Byl jsem se snaží realizovat jednoduchý audio uznání Tensorflow je na iPhone app. Po delším zkoumání jsem zjistil, že musím převést Tensorflow je zmrzlý graf .pb souboru do hlavního ML modelu a potom ji použít v aplikacích iOS. Tak jsem se snažil sledovat tento vzorek a odkazoval tento konvertor. Ale vypadá to, že konvertor byl především psané převést modely, které berou obraz jako input.But Můj model by měl být schopen přijímat audio soubory WAV jako vstup. `

import tfcoreml as tf_converter
tf_converter.c ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:37
uživatelem Kautham Krishna
hlasů
0
odpovědí
1
zobrazení
116
Vue js vázání více vlastnosti stylu k prvku
Tím by se vázat background-color objektů <td>prvku.

<td :style="{backgroundColor: (props.item.release_date ? 'green' : 'transparent' ) }">
Some text
</td>


Ale co když chci vázat Nejen podkladovými barev stejnou dobu Chci se vázat barvu popředí (Normal barva vlastnost) stejně.

Jak mohu svázat více vlastností stylu k prvku? ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:37
uživatelem Pathum Samararathna
hlasů
2
odpovědí
2
zobrazení
189
Číst Asp.Net jádro Response tělo ActionFilterAttribute
Jsem pomocí Asp.Net jádro jako rozhraní REST API služby. Potřebuji přístup k žádosti a odpovědi v ActionFilter. Vlastně jsem zjistil, žádost v OnActionExcecuted ale nemohu číst výsledek reakce.

Snažím se vrátit hodnotu následovně:

[HttpGet]
[ProducesResponseType(typeof(ResponseType), (int)HttpStatusCode.OK)]
[Route("[action]")]
public async Task<IActionResult> Get(CancellationToken cancellationToken)
{
var model = await _responseServices.Get(cancellationToken);
return Ok(model);
}


A v Acti ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:37
uživatelem Saeid Mirzaei
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
60
3D polární graf s pravoúhlými dat v MATLABu
Chci mít 3D polární pozemek v Matlabu. Mám sadu kartézských souřadnicích v bodech v prostoru a také odpovídající data do grafu. Například, mám 200 počet kartézských (x, y, z) a body 200 množství skalárních dat, které mají být vyneseny. Zkoušel jsem použití patternCustomv prostředí Matlab (převedením pravoúhlých souřadnic na sférické polárních). Ale to nepomohlo.

Kód jsem jako- nejprve uložit pravoúhlých souřadnic v koloně a pak převedení každý bod na sférický polární od

[az,el,r]=cart2sph(x,y,z);
patternC ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:37
uživatelem Globentich
hlasů
1
odpovědí
1
zobrazení
139
Meta tagy v úhlovém 6 neaktualizují za součást
Snažím se aktualizovat meta tagy (název, popis) na komponentě, As hranatý je SPA nemáme luxus uvedení meta tagy v hlavové části každé stránky. SO se snažil dělat to pomocí Metafunkce úhlového aktualizovat na každém komponentu zatížení. Ukazuje značky měněn, aby žádoucí, ale když jsem sdílet odkaz na Facebook nebo Twitter nezobrazuje aktualizované značky, ale vybírá originální značky, které jsou ve index.html

screenshot indexu stránky
zde

screenshot detail složky
zde

Im pomocí této knihovny aktualizovat ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:36
uživatelem AngularCheetah
hlasů
1
odpovědí
2
zobrazení
56
Jak skrýt svou odpalovacích zařízení aplikaci z aplikačního zásobníku?
Jsem vytvoření spouštěče aplikace, ale vždy, když kliknu na tlačítko otevřené aplikace je to také ukazuje svou spouštěče aplikací. Jak mohu skrýt spouštěč z aplikačního zásobníku.

Našel jsem nějaké Launcher, které jsou skryté od stohu jako Microsoft Launcher

Výstup Microsoft Launcher

ManifestFile

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<manifest xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
package="com.rayvatapps.officelauncher">

<uses-permission android:name="com.an ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:36
uživatelem Chirag Patel
hlasů
1
odpovědí
2
zobrazení
44
Django, sadu dotazů existuje, ale přístup k [0] výsledky v chyby index
creator_payouts = self.filter(paid=False)
processed_user_ids = []

if not creator_payouts.exists(): // here I check the existence
return

for creator_payout in creator_payouts:
do_something()

creator_payouts.update(paid=True) // maybe this does something?

CreatorRecord.objects.filter(
user__in=processed_user_ids,
created_for__lte=creator_payouts[0].created_for // error here
).update(processed_for_payout=True)


Dostávám chybu indexu na c ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:36
uživatelem eugene
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
9
Vytvořit neo4j3.4.x Enterprise kauzální clusteru na AWS EC2 instanci
Při vytváření neo4j3.4.10 Enterprise kauzální clusteru na AWS EC2 instance, výchozí číslo účtu a heslo zadané při prvním přihlášení se vždy hlásí chybu vypršení časového limitu připojení! Má někdo narazil na podobný problém? Nebo se můžete obrátit na úspěšné příklady konfigurace clusteru? ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:36
uživatelem zhanghua
hlasů
1
odpovědí
3
zobrazení
61
Chyba při návratu řetězec z funkce
To je z Codewars výzvu, takže budu vynechat zbytečné kód z této funkce. V podstatě pokud n <= 1musím vrátit prázdný řetězec.

char* sc(int n)
{
if(n > 1) {
//irrelevant code
}

//return strdup("");
return "";
}


Je-li hodnota předávaný -1, když používám return "";dostanu „Test havaroval“ zprávu, ale když jsem použít return strdup("");I projít testem. Jen zeptat, proč tomu tak je?

Edit: To je, jak je funkce volána. Je to jen poslední test, který selže.

#include <criterion/ ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:36
uživatelem Lachlan
hlasů
1
odpovědí
0
zobrazení
203
Příkaz linker nezdařila s kódem ukončení 1 reagovat nativní Xcode
Jsem nový v reakci nativní a integrovaný push notifikaci pro své aplikace po propojení všechny soubory a nastavení Jsem pravidelným dostat pod chybou:

Použil jsem všechny kroky: 1) nastavení Odstraněn build> cesty knihovny. 2) maže „DerivedData“ všechny soubory a čisté projekt a vybudovat.

moje chyba, je toto:

ld: warning: directory not found for option '-L/Users/admin/Library/Developer/Xcode/DerivedData/mbsapp-hgygqszwdnjiuogwbarwmtxsmneb/Build/Products/Debug-iphonesimulator/React'


a červeně:

clan ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:36
uživatelem user2314522
hlasů
1
odpovědí
0
zobrazení
17
Azure databricks možnosti vločky konektoru v Pythonu
Snažím se napsat datový rámec na sněhové vločky s využitím ADB. K tomu musíme využít možnosti sněhové vločky, jako je continue on_errori mapování sloupců. Může někdo mi může dát mapování příklad sloupce a on_error pokračovat v Pythonu?

Mám na mysli příklad možnost spojení kódu v jazyce Python ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:36
uživatelem PS Akhil
hlasů
0
odpovědí
2
zobrazení
45
závazná data ze složky v HTML stránky: Úhlová 6
Jsem nový úhlové 6 tak prosím. Mám component.ts kde jsem s mou odpověď. Teď chci vazbu dat na základě hodnoty filtru v mém HTML stránky. To je, když uživatel klikne na jméno vlastníka . Teď chci zobrazit název vlastníka v pravém horním rohu mé stránky HTML. Jak mohu dosáhnout?

Zde je, jak se moje stránky HTML vypadá.


Můj component.ts stránky vypadá takto:



import { CampaignService } from './../../../services/campaign.service';
import { Component, OnInit, Input } from '@angular/core';

@Component({
se ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:36
uživatelem Prudhvi Bharadwaj
hlasů
0
odpovědí
1
zobrazení
56
Jak si vybrat heslo obsahovat alespoň osm znaků, Včetně čísla a písmena, čísla sekvence nejsou, Neopakujte čísla
Chci zvolit heslo pro uživatele mít alespoň 8 znaků hesla, kterou si zvolí, a také počet písmen a že duplicitní čísla by neměla být pořadová čísla, pokud chtějí zapsat heslo. ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:36
uživatelem fatemeh
hlasů
3
odpovědí
1
zobrazení
181
Propojení LLVM způsobuje gcov selhání
Předávání --coverageGCC zároveň spojující LLVM způsobí undefined reference to `__gcov_exit'chybu ze linkeru. Nastavil jsem nový projekt pokusit se izolovat tento problém. Můžete si prohlédnout zdroje na GitHub a zkontrolujte výstup kompilátoru o Travis-CI .

To je rozdíl mezi pokrytím a non-pokrytí build

-DCMAKE_CXX_FLAGS="--coverage"


To je rozdíl mezi LLVM a non-LLVM sestavení

target_link_libraries(Test
PUBLIC
LLVMCore
)


LLVMPráce uspěje. CoveragePráce uspěje. LLVM + CoverageÚloha nez ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:36
uživatelem Kerndog73
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
42
Jak se přihlásit přidat události Click v laravel plném kalendáři pro konkrétní akci?
Snažím se aplikovat událost click na individuálním případě, jakmile uživatel klikne na každém případě by mělo otevřít pop-up nebo něco podobného, ​​ale nejsem schopen k dosažení tohoto cíle, Jakákoliv pomoc by byla velmi ocenil Díky předem, níže je kód , `

@extends('layouts.app')
@include('layouts.navigations.profile')
@include('layouts.header')
@section('style')
<link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/fullcalendar/2.2.7/fullcalendar.min.css"/>
@endsection
@section('conten ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:36
uživatelem kumar Sikandar
hlasů
1
odpovědí
0
zobrazení
36
Jak předat ArrayList jako data určená Pošťák
[ {"roleName" : "admin", "roleIds" : [1,2,3] },
{"roleName" : "editor", "roleIds" : [4,5,6] },
{"roleName" : "contributor", "roleIds" : [7,8,9]} ]

Můj kód Vypadá to a chybu jsem stále je, „Nelze generovat proměnnou název kolekce typu non-zadali parametr“ ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:35
uživatelem April Green
hlasů
1
odpovědí
1
zobrazení
34
Vytvořte plochou strukturu pro mateřskou / dětské vztahu
Mám / podřízené vztah loď tabulky aľ 10 úrovních, jak je definována výše, a potřebné pro výstup podle následujícího snímku, který bude v ploché struktuře.



Níže je uveden kód vytvořit tabulku a vložit vzorová data.

CREATE TABLE dbo.CCTemp
(
ID INT IDENTITY(1,1),
CCName VARCHAR(100),
[Level] INT,
ParentID INT
)

INSERT INTO DBO.CCTemp (CCName,Level,ParentID) values ('Services Total - 2018',1,NULL)
INSERT INTO DBO.CCTemp (CCName,Level,ParentID) values ('2018_9UKDT - UKD Expense Total',2,1)
INSERT INTO DBO. ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:35
uživatelem Babulal
hlasů
-2
odpovědí
1
zobrazení
45
Konverzi 24 formát 12 formátu s updateDisplay ()
Byl jsem požádán, aby pouze použili metodu updateDisplay () pro změnu formátu za hodinu v tomto clockDisplay, eveythings funguje perfektně hodina může dostat do 12:59 a použít metodu timeTick () se dostane do 1:00 odpoledne, ale po použití timeTick () opět přejde do 1:01 znovu. Jak mohu tento problém vyřešit?

public class ClockDisplay
{
private NumberDisplay hours;
private NumberDisplay minutes;
private String displayString;

public ClockDisplay()
{
hours = new NumberDisplay( ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:34
uživatelem Mr J
hlasů
0
odpovědí
1
zobrazení
20
Smyčka přes sloupy - SQLAlchemy jádro
Snažím se procházet sloupci všech tabulek v mé databáze pro výběr prázdné sloupce. Nakonec jsem použil syrový SQL a .formatdostat se do práce, ale jak mám použít SQLAlchemy k dosažení stejného výsledku? Zde je kód jsem napsal:

from sqlalchemy import MetaData, create_engine, select
from sqlalchemy.sql import func

engine = create_engine('...')
conn = engine.connect() ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:34
uživatelem spheroid
hlasů
-1
odpovědí
1
zobrazení
27
Vim utkání s lookaround tvrzeními?
V javascriptu můžeme nahradit všechny samostatný singl is i0:

str = 'if (i < 10 && i1 > 0) { life++; i-- }'
str.replace(/(?<=\W)i(?=\W)/g, 'i0') // => if (i0 < 10 && i1 > 0) { life++; i0-- }


Jak se to stalo v vim? ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:34
uživatelem dong jy
hlasů
0
odpovědí
6
zobrazení
66
json kódují následující pole
Mám následující pole. Chci json_encode tohoto pole Výsledek jako [{"dietary_options":"234"},{"dietary_options":"123"}]metodou pole není pro smyčce.

Array
(
[0] => Array
(
[dietary_options] =>
)

[1] => Array
(
[dietary_options] =>
)

[2] => Array
(
[dietary_options] =>
)

[3] => Array
(
[dietary_options] =>
)

[4] => Array
(
[dietary_options] =>234
)

[5] => Array
(
[dietary_opt ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:33
uživatelem Asif patel
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
41
Laravel Aktualizace Controller Variable
Existuje způsob, jak aktualizovat hodnotu proměnné řadiče z pohledu

MainController.php

$pageData['count'] = 0;
$data = array('data' => $pageData);
return view('home', $data);


Podle mého názoru domácí i součástí jiný pohled

<!-- Block 1-->
@include('home.prodbox', $prodData = $data['data'])

<!-- Block 2-->
@include('home.prodbox', $prodData = $data['data'])


V prvním bloku foreach počet smyček začíná 0. závisí dat, smyčka běží vícekrát a počet se bude zvyšovat. Takže chci předat počet p ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:33
uživatelem DIGITAL JEDI
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
26
MongoDB Agregace - Vložit objekt do pole a aktualizace počtu objektů
Líbí se mi vytvořit záznam v kolekci MongoDB pro uživatele s kurzy ho sledoval. Kdyby absolvování kurzu by měl být aktualizován v oboru completed_courses. Pro tuto operaci jsem bít databázi třikrát pro následující operace.


Vytvoření nového rekordu
Nalezení žádný hřišť, kterou úspěšně.
Aktualizace completed_courses pole.


Může někdo navrhnout alternativní metody pro zjednodušení ovládání, takže jsem narazila na databázi jednou nebo dvakrát.

Modelka

const userCourseListSchema = new Schema({
course_i ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:33
uživatelem Krishna Kumar
hlasů
0
odpovědí
1
zobrazení
83
Linecache v pythonu není mezipaměti linky určené
Já používám linecache získat vedení před vznikem řetězce. Ale to nefunguje. Nemohu pochopit, v čem je problém?

with open(fileName, 'r') as inFile:
between = False
for num, line in enumerate(inFile, 1):
if st_time in line:
between = True
if between:
if 'Broken pipe' in line:
line1 = linecache.getline(fileName, num-55)
if 'ERROR' in line1:
print("yes")
if en_time in line:
between = False ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:33
uživatelem mash
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
116
Gitkraken použít za proxy
Takže, já používám svůj institut síť pro připojení k internetu a používá proxy, port s pověření uživatelského jména hesla. Mohu použít git přes https na terminálu. Ale nemůžu gitkraken pracovat poperly. Kdykoli otevřu gitkraken ho požádá o uživatelské jméno heslo, ale po jejich předložení, nemohu se připojit k github nebo gitlab. A když jsem zavřít a znovu otevřít ji ještě zeptá na uživatelské jméno a heslo i když jsem zkontroloval „zapamatovat“ dříve.

Tak, jak mohu dostat gitkraken pracovat na proxy sítě. ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:33
uživatelem Eular
hlasů
0
odpovědí
2
zobrazení
39
snaží .write () plovák do datového souboru.
def filewrite():
filew = open('company.dat', 'a')
custid = str(input('Enter Customer ID:'))
Widg = abs(float(input('Quantity of Widgets Ordered:')))
Gidg = abs(float(input('Quantity of Gidgets Ordered:')))
Dood = abs(float(input('Quantity of Doodads Ordered:')))
filew.write('\n')
filew.write(custid)
filew.write(Widg)
filew.write(Gidg)
filew.write(Dood)
filew.close()

def fileread():
filer = open('company.dat', 'r')
read = filer.read()
file.close()
... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:32
uživatelem Noodlez
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
26
c callback funkce pro Objective-C
Já jsem za použití Xcode 9 v OSX 13 (High Sierra). Chtěl jsem vytvořit správce zařízení (OSX konzole spustitelný) pomocí HID api.

Takže jsem použil IOHIDManagerCreatefunkci jako následující:

manager = IOHIDManagerCreate(kCFAllocatorDefault, kIOHIDManagerOptionNone);

Za to, že jsem použil IOHIDManagerSetDeviceMatchingfunkci tak, aby odpovídala zařízení pro manager.

A já jsem se snažil, aby IOHIDManagerRegisterInputValueCallbackfungovaly zaregistrovat zpětné volání. Ale I'am pomocí Objective-C teď.

Jak s ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:32
uživatelem Marlin Liggett
hlasů
0
odpovědí
1
zobrazení
65
Přidat / Odebrat Nejzajímavější na slov v MS Office Word OfficeJS dokumentů
Musím upozornit na slova v dokumentu ve svém add-in, a když uživatel potřebuje odstranit zvýraznění provedené add-in, by mělo být možné vyjmout pouze upozorní, které jsou vyrobeny z Add-in. Uživatelské vyrobena zdůrazňuje nesmí být odstraněna.

Právě teď mohu upozornit na slova s ​​červenou barvou v mém add-in, a pokud uživatel chce, aby se odstranily upozorní, také odstraněny i ty uživatele upozorní.

Níže je můj kód:

//Add highlights
return context.sync().then(function () {
// Queue a set of commands to ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:32
uživatelem Sridhar Paiya
hlasů
0
odpovědí
1
zobrazení
37
Jak mohu získat charakteristická hodnota Bluetooth periferií v swift4?
<CBCharacteristic: 0x281bc6100, UUID = FFF1, properties = 0x10, value = <500c0b62 00008f2c 10223344 55660000 00000000>, notifying = NO>


Chci tuto hodnotu "<500c0b62 00008f2c 10223344 55660000 00000000>"

může mi někdo pomoci? ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:32
uživatelem Vadlapalli Masthan
hlasů
1
odpovědí
2
zobrazení
30
Mohu použít proměnné s hodnotou z některých funkcí
Existuje legální způsob použití proměnné takhle:

SELECT dr.id, @diff:=DATEDIFF(NOW(), DATE_ADD(dr.dt, INTERVAL dr.payment_session DAY))
FROM `dst_request` as dr
WHERE @diff >= 0 OR @diff <=5


Nezáleží házet chyby, jako to, ale také nevrátí správný výsledek. Je to platný dotaz? Děkuji! ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:32
uživatelem Toma Tomov
hlasů
-2
odpovědí
2
zobrazení
63
Proč se tato chyba při spuštění tohoto dotazu?
Chci ukázat, když drcr 2 pak částka je debetní a když drcr 1 pak částka úvěru, a když IsOpening je 1 a drcr je 2, pak částka je OpeningDebit a když Isopening je 1 a drcr je 1, pak částka je openingCredit.

SELECT
GL.AccountId,Ca.Code as Code,
CA.AccountName as AccountName,
SUM(CASE GL.DrCr WHEN 2 THEN GL.Amount END) AS Debit,
SUM(CASE GL.DrCr WHEN 1 THEN GL.Amount END) AS Credit,
SUM(CASE GL.IsOpening WHEN 1 THEN Case GL.DrCr When 2 Then GL.Amount END) AS OpeningDebit,
SUM(CASE ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:32
uživatelem The_Programmer92
hlasů
0
odpovědí
2
zobrazení
123
Základní informace o zobrazení skupiny při použití uspořádání vazby
Já používám ConstraintLayout vytvořit své názory na chvíli teď, ale zdá se, vždycky jsem s těžko vytvořit rozložení, které má několik barev pozadí v něm, stejně jako na přiloženém obrázku.

Řekněme, že chceme vytvořit obrazovky na pravé straně bez použití RecyclerView. Ignorovat vše kromě karet a my jsme nepoužívají CardView používáme ConstraintLayout.

Myslíte si kluci mají tipy triky pro vytvoření takového rozložení bez použití vnořených názory? Jakékoliv druhy odpovědí jsou přijímány, děkuji!

Upozorňuje ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:32
uživatelem Lionardi Yulius
hlasů
0
odpovědí
2
zobrazení
43
Přeložit více záznamů podobného typu do jednoho řádku
Mám vstupní datový rámec, kde chci dělat překladu s podobným typem záznamů do jednoho záznamu. Například vstupní datový rámec obsahuje mnoho záznamů o procdata_*záznamy, kde já chci jen jednu položku z toho ve výstupním datovém rámci, jak je uvedeno níže:

Vstupní datový rámec:

+-------------------+----------+------+--------------------+--------------------+------------+------------+---------------+
| File_name |Cycle_date|Status| Source_time| Target_time|Source_count|Target_count|M ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:32
uživatelem user9318576
hlasů
1
odpovědí
1
zobrazení
27
Jak zpracovat velké XML souborů a výběr dat ze stejné v T-SQL
Mám parametr XML s následující strukturou

<?xml version="1.0" encoding="utf-16"?>
<ContactsGET xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">
<data>
<Datum>
<Owner>
<name>dilip.nair</name>
<id>3565223000000178021</id>
</Owner>
<Email xsi:type="xsd:string">mail2vembu@mail.com</Email>
<Full ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:32
uživatelem Dilip Nair
hlasů
2
odpovědí
2
zobrazení
97
IOS: tabbar položka kliknutí znovu a znovu, že je dvoulůžkový Tab bar velikost tlačítka položka
Jsem implementoval lištu s vlastní ikonou size.i najít mnoho řešení od komína přetečení, ale já jsem nedostal žádnou perfektní řešení pro tento problém.

Otázka : Když kliknu položku tabbar znovu a znovu, je to velikost double pokaždé. a poté klepněte na kartu jiné je to velikost je stejná jako velikost Orignal.

Viz tento odkaz pro vydání: Recording Screen

Můj kód:

import UIKit

class customTabBar: UITabBarController {

override func viewDidLoad() {
super.viewDidLoad()

let tabHome2 = self.tabBa ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:31
uživatelem Dixit Akabari
hlasů
4
odpovědí
1
zobrazení
97
Co plus jeden (1) znamená v DART v závislosti verzí
Vidím to + 1 v některých třepetání závislostí a byli zvědaví, co to znamená, protože jsem ji už viděl častěji v těchto dnech.

vzorek pubspec.yaml

dependencies:
flutter:
sdk: flutter
cloud_firestore: ^0.8.1+1
sqflite: 0.12.2+1
zoomable_image: ^1.2.1+1


Ověřil jsem tady , ale nenašel ji.

Jaký je význam? A může to být také +nnapř +2? ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:31
uživatelem user3572546
hlasů
2
odpovědí
0
zobrazení
23
Přidání formulářové prvky neaktualizují výchozí text uvnitř vstupu
Snažím se vybudovat krásný formulář pro výběr více souborů pro upload v bootstrap. Problém je v tom, že když jsem přidat druhý soubor, výchozí text uvnitř tlačítka zastaví z aktualizace. Co jsem chybí?

<div class="control-group" id="fields">
<div class="controls">
<div class="entry input-group uploads">

<label class="file-upload btn">
Choose file from computer...<input name="fields[]" type="file" />
</label>

<span class= ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:31
uživatelem Henrique Barcelos
hlasů
0
odpovědí
1
zobrazení
53
Je možné srovnat (skrýt) Dictionary název proměnné?
Zatímco pohráváte s třídou, která bych chtěl serializovat do JSON, jsem narazil na situaci, která si nejsem jistý, jak nejlépe vyřešit. To má co do činění s konstrukcí JSON, který má pevné i náhodné atributy (Fixed: vždy stejné jméno atributu, Random: jejich jména jsou náhodné). Také fixní atributy jsou vždy typu stringa náhodné atributy jsou vždy typu MyJsonClass2.

Například:

{
"fixedName1": "value1",
"fixedName2": "value2",
"randomName1": { ... },
"randomNameN": { ... }
}


To mohou být reprezentová ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:30
uživatelem munyul
hlasů
2
odpovědí
1
zobrazení
54
Přístup k testcafe li elementy
Potřebuji pomoc v přístupu k Li prvky v odkazu níže.

https://www.healthdirect.gov.au/medicines/brand/amt,934621000168103/l-arginine-rch

Moje li prvky pod document.querySelectorAll ( '# disclaimer + úsek li')

Zkusil jsem,

const seeAlsoElements = Selector( () => {

const seeA = document.querySelectorAll('#disclaimer+section li');
return seeA;

});

const seeAlso = await seeAlsoElements();

actualSeeAlsoFirstLine = seeAlso[0].innerText().split(':');
... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:30
uživatelem anu
hlasů
1
odpovědí
1
zobrazení
74
Jak změnit prvek vstupu nebo rozbalené úhlové podobě?
Dělám úhlovou aplikaci 6, kde jsem pomocí úhlové dynamický tvar a hodnoty jsou zasílány z JSON ..

Jednoduché JSON :

jsonData: any = [
{
"elementType": "dropdown",
"key": 'project',
"label": 'Choose option to display',
"options": [
{ "key": 'inputbox', "value": 'Show Project Level as input box' },
{ "key": 'dropdown', "value": 'Show Project Level as dropdown' }
],
"order": 1
},
{
"elementType": "textbox",
"class": "col-12 col-md ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:30
uživatelem Mani Raj
hlasů
1
odpovědí
1
zobrazení
47
Nelze měnit hodnotu JavaRDD
Mám otázku o tom, jak aktualizovat hodnoty JavaRDD.

Mám JavaRDD<CostedEventMessage>s objekty zprávu obsahující informace o na které partition tématu Kafka je třeba zapisovat.

Snažím se změnit partitionIdpole těchto objektů pomocí následující kód:

rddToKafka = rddToKafka.map(event -> repartitionEvent(event, numPartitions));


kde repartitionEventlogika je:

costedEventMessage.setPartitionId(1);
return costedEventMessage;


Ale změna se nestane.

Mohl byste mi prosím poradit, proč a jak správně up ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:30
uživatelem user3657377
hlasů
-1
odpovědí
1
zobrazení
134
nastavit fetchSize v JDBC v Spark 2.x?
Chyba fetchSize:


TypeError: JDBC () dostal nečekanou klíčové argumenty 'fetchSize'


Zkoušel jsem četl as

mydf = spark.read.jdbc(url, table, numPartitions=20, column=partitionColumn, lowerBound=0, upperBound=1000, fetchSize = 10000, properties=properties) ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:30
uživatelem Voyage Z
hlasů
1
odpovědí
0
zobrazení
173
install4j hodit java.lang.NoClassDefFoundError: Chyba com.install4j.runtime.beans.screens.SystemFormScreen
Snažím se nainstalovat JRuby- který používá install4jinstalační program - na Windows 10 64 bit OS. Java runtime verze: 1.8.0_171-b11. I získat následující chybová zpráva v souboru protokolu během procesu instalace a instalace se ukončí.

java.lang.RuntimeException: java.lang.NoClassDefFoundError: com.install4j.runtime.beans.screens.SystemFormScreen
at com.install4j.runtime.installer.frontend.GUIHelper.invokeOnEDT(GUIHelper.java:711)
at com.install4j.runtime.installer.config.AbstractBeanConfig.finish ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:29
uživatelem plaidshirt
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
31
QPyton3 script zpomalovat, když je telefon zamknutý
Snažím se spustit nějaký skript se na Android zařízení přes QPython3 na to a mám problém. Když spustím skript je vše v pořádku, ale když je telefon zamknutý script zpomalovat.

To scipt jen vytisknout čas každých 10 sekund:

import time
while(True):
t = time.ctime(time.time())
print(t)
time.sleep(10)


A to je to, co jsem se dostat do konzole:

#Here everything is going well:
Wed Dec 5 13:16:38 2018
Wed Dec 5 13:16:48 2018
Wed Dec 5 13:16:58 2018
Wed Dec 5 13:17:08 2018

#Here script is going slow ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:29
uživatelem bayah
hlasů
1
odpovědí
3
zobrazení
45
Extrakt řetězec v R pomocí regex pro variabilní řadě případů
Mám sloupec řetězec (data.table), které musím zpracovat na základě vzoru (text mezi ‚-‘) a definovaný (ale proměnlivý) počet instancí tohoto vzoru, a nejsem si jistý, jak se to dělá to pomocí regex:

> test <- c("AAA-bb-ccc", "abcd-efgh","blah", "blah-blah-blah-blah")


řekněme, předdefinovaný počet instancí je i.

> i = 1
> output
"AAA" "abcd" "blah" "blah

> i = 2
> output
"bb" "efgh" "" "blah"


> i= 3
> output
"ccc" "" "" "blah"


Jak bych použít obecnou regulární výrazy ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:29
uživatelem Ankhnesmerira
hlasů
0
odpovědí
1
zobrazení
30
Použitím hodnoty v buňce jako cílové buňky adresy (Indirect copy)
Snažím se dělat zhruba to samé jako =INDIRECT()v google listů, ale s použitím Google Script.

Zde je můj kód: (nefunguje)

function save_to_base2() { //function desauv de edition2 vers base2
var sheet1 = SpreadsheetApp.getActiveSpreadsheet().getSheetByName('edition2');
var sheet2 = SpreadsheetApp.getActiveSpreadsheet().getSheetByName('base2');
var refdest = sheet1.getRange('B337');//
var source = sheet1.getRange('B336');// source a sauv ds base
var dest = sheet2.getRange(refdest);
source.copyTo(dest, ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:29
uživatelem philippe revellat
hlasů
0
odpovědí
2
zobrazení
36
Zápis do rozsahu byte v souboru v Go
Jsem stahování velkého souboru v souběžných kusy 10MB pomocí GO, jak je uvedeno níže.

package main

import (
"fmt"
"io/ioutil"
"net/http"
"strconv"
)

func main() {
chunkSize := 1024 * 1024 * 10 // 10MB
url := "http://path/to/large/zip/file/zipfile.zip"
filepath := "zipfile.zip"
res, _ := http.Head(url)
maps := res.Header
length, _ := strconv.Atoi(maps["Content-Length"][0]) // Get the content length from the header request

// startByte and endByte determines the ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:29
uživatelem MathMystic
hlasů
0
odpovědí
1
zobrazení
78
Existuje nějaká alternativa v Pythonu jako Apache Nifi?
Musím zpracování dat a poslán do Faust (streaming) jako Nifi je odesílání dat na Kafka.

Existuje nějaká alternativa pro Nifi v Pythonu, protože jsem nemůže integrovat Faust s Nifi

V nifi můžu zpracovat a přeměnit CSV JSON a odeslat Kafky. Protože jsem se do Pythonu je nějaká aplikace v jazyce Python jako Nifi který vybudoval v Javě. Kafka může být i pro streaming a kafka proudu API není tam v Pythonu ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:29
uživatelem Maws
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
30
ksoap2 Povolení neprojdou
Mám problém s mým povolení v ksoap2, teď se snažím něco takového:

List<HeaderProperty> headerList = new ArrayList<HeaderProperty>();
headerList.add(new HeaderProperty("Authorization", "Basic " + org.kobjects.base64.Base64.encode((USERNAME + ":" + PASSWORD).getBytes())));
androidHttpTransport.call(SOAP_ACTION, envelope, headerList);


Ale také jsem se snažil to takhle:

StringBuffer buffer = new StringBuffer(USERNAME);
buffer.append(':');
buffer.append(PASSWORD);
byte[] bytes = b ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:28
uživatelem SkypeDogg
hlasů
-2
odpovědí
2
zobrazení
50
Jak získat poslední číslice z třídy v HTML?
Chci použít třídy jako proměnné.

jako ... pokud dáte nějaký prvek třídu fontColor_, a pak napsat nějaký barvu v hexadecimálním se bude otáčet na barvu, kterou jsem dal po _. a tak dále.

příklad:
<div class='fontColor_11d63b'>the color of this text is now blue</div>

jak je to možné? je nějaká funkce, která odstraní prvních N písmena ve slově, přidává #před a potom přiřadí výsledné vlastnosti do určitého prvku? ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:28
uživatelem valeria
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
23
Posměšný OrmLiteReadApi Methods Extension
Snažím se zesměšňovat ServiceStack.OrmLite.OrmLiteReadApi.Select()metodu rozšíření.

Já používám min ve spojení s pláštích , takže můžu vysmát rozšíření metody, protože min neřeší to.

Zde je můj kód:

//Arrange
Guid duplicateId = new Guid("d3ae99d2-2b1f-4bde-889d-c99387fccd33");

List<SubBranch> fakeSubBranches = new List<SubBranch>
{
new SubBranch { Id = duplicateId },
new SubBranch { Id = duplicateId ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:28
uživatelem Backwards_Dave
hlasů
0
odpovědí
1
zobrazení
54
Jak reagovat nativní součásti chovají při běhu as výhledem, ViewGroup nebo fragmenty?
V Reagovat rodák tvoříme komponenty jako: -


export default class MyComponent extends Component {
render() {
return (
<View >
</View>
)
}
}



a udělat build Android, ale když její běh na Android OS, pak tyto složky budou přeměnit která android složkou (fragmentu, zobrazení nebo ViewGroup). ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:28
uživatelem Hradesh Kumar
hlasů
0
odpovědí
1
zobrazení
31
Pravda způsob, jak vytvářet rozšíření pro EntityManager
Často došlo k následující kus kódu:

catch (Exception $ex){
$em->clear();
if($em->getConnection()->isTransactionActive())
$em->rollback();
{somecode}
}


První myšlenka - vytvořit dědičně obdržel EntityManager, obsahuje metodu, kterou se provádějí jasná a vrácení, a dát ji do DI kontejneru. Ale doktrína EntityManager třída v poznámce známky jako v konečném znění:

/* final */class EntityManager implements EntityManagerInterface


Pomocník jako služba bude ošklivé. Nějaký nápa ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:28
uživatelem ponya
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
15
Odeslat odpověď na klientovi po cron udělal s uzlem-cron
Jak víme cron jsou naplánované úlohy, které mohou běžet na konkrétním čase prohlášen A já jsem s použitím uzlů cronu k tomuto účelu. V mém případě s požadavkem na generovány z Shopify uložit záznam do SAP. Při ukládání připojení proces SAP může klesnout pak mám dělat napsat žádost S3 kbelíku jako soubor a cron dostat soubor z AWS a udeřil jej použít jako přání. Takže otázkou je, jak můžeme sledovat to, co uživatel nebo zákazník zaslat tento požadavek, takže můžeme poslat odpověď poté, co je to úspěch. ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:27
uživatelem user7371848
hlasů
2
odpovědí
1
zobrazení
74
vícenásobné zpracování (funkce HOG) v Pythonu - Prázdné pole se vrátil
Se snaží získat funkce prase na velkém souboru dat obrazů - 70k celkem. Takže test_X je 28x28x70000 Snažím se využít bazén. Vyzkoušení prvních 10 snímků

from multiprocessing import Pool

def get_hog(inputImg):
fd,hi=hog(inputImg, orientations=4, pixels_per_cell=(4, 4),
cells_per_block=(1, 1), visualize=True, multichannel=False)
return fd

with Pool(5) as p:
V = p.map(get_hog,test_X[:,:,range(0,10)]))


To, co jsem endup s prázdnými poli ve V.

Pravděpodobně přihrávka dat do ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:27
uživatelem Wajih
hlasů
-1
odpovědí
2
zobrazení
82
MainActivity není spuštění, když je spuštěn
Jsem rozvoj jednoduchý přihlašovací jméno a android aplikace a vše už byly kódovány a žádné chyby byly vydány zaregistrovat. Aplikaci lze úspěšně a všichni běželi, ale obrazovka nezobrazuje spouštěče aktivitu. Stejně jako, že zobrazuje pouze nahoru a pak okamžitě ukončit aplikaci. Doufám, že někdo může chytit to, co se snažím říct tady. Také jsem si 100% jistý, že jsem zaregistrovala aktivity na manifestu.

<uses-permission android:name="android.permission.INTERNET"/>
<uses-permission android:name= ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:27
uživatelem programmer211216
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
13
Filtrování Graph pomocí JSON data. (Z databáze)
Filtrování dat pomocí tlačítka ‚$ Post‘ metoda .. musí zvolit dvě data a bude použita k filtrování dat JSON.

Mám dva kódy.
streamchart.php - kde se zobrazuje JSON dat.
stream.php - zobrazení dat v pravý graf.


Moje otázka je, jak k filtrování dat JSON podle časové období?



Stream.php

<?php
include ('connection/conn.php');



$sth = mysqli_query($conn, "SELECT val FROM tbl_streamflow WHERE araw = '2018-11-18'");
$rows = array();
$rows['name'] = 'Previous';
while($r = mysqli_fetch_array($sth)) { ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:26
uživatelem Jexten
hlasů
0
odpovědí
1
zobrazení
66
PKCS Knihovna pro SafeNet 5100
static string pkcs11LibraryPath = @"C:\Windows\System32\eTPKCS11.dll";
using (Pkcs11 pkcs11 = new Pkcs11(pkcs11LibraryPath, AppType.SingleThreaded))
{
// Get list of available slots with token present
List<Slot> slots = pkcs11.GetSlotList(SlotsType.WithTokenPresent);

// Find first slot with token present
Slot slot = slots[0];

// Open RO session
using (Session session = slot.OpenSession(SessionType.ReadWrite))
{
session.Login(CKU.CKU_USER, "654321");//HSM:12345 ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:26
uživatelem huse.ckr
hlasů
0
odpovědí
1
zobrazení
33
Při pokusu o přidání uživatele do SQLite databáze s pošťáka zobrazí chyba
I tato chyba při pokusu o přidání uživatele do mé databáze uživatelů. Udělal jsem projekty, jako jsou tyto dříve, ale tuto chybu nikdy nedostal.

"Errno": 14, "code": "SQLITE_CANTOPEN"

Díval jsem se tento problém up, ale většina z nich nemá řešení, nebo nepoužíváte knex. Edit: přidán knexfile.js.



//-----------my routes file---------
// imports
const axios = require("axios");
const bcrypt = require("bcryptjs");
const db = require("../../../data/dbConfig");

// import middlewares from file
const { generat ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:26
uživatelem deluxeme
hlasů
0
odpovědí
1
zobrazení
91
dynamické programování - vypíše všechny podskupiny s danou částkou
Jsem praktikující určitý dynamický programovací problém a snažil se vyřešit problém tisknout všechny podmnožiny s danou částku. Pro např: Pro set :{1,2,3,4,5}a sum value = 10, měl bych dostat pod výsledky:

[1, 2, 3, 4]
[1, 4, 5]
[2, 3, 5]


I am prospěch požadovaného výsledku bez použití table, které jsem použil, aby se zabránilo opakované výzvy k samé ia sum. Ale já nejsem dostat [2, 3, 5]do výstupu při používání table.

private static void printSubsetsWithSum(int i, int arr[], int sum, List<Intege ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:25
uživatelem Furquan Ahmed
hlasů
-2
odpovědí
1
zobrazení
44
Iterate koryto YAML soubor na ruby ​​a načítání požadované údaje
Mám soubor YAML s následující struture:

market:
US:
- prod:
- page1: sys-admin, client-admin, editor-admin
- page2: client-admin
- page3: editor-admin, sys-admin

- dev:
- page1: sys-admin, editor-admin
- page2: sys-admin, client-admin, editor-admin
- page3: sys-admin, client-admin, editor-admin

IN:
- prod:
- page1: sys-admin, client-admin
- page2: client-admin, editor-admin
- page3: editor-admin, sys-admin

- dev:
- page1: cl ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:25
uživatelem Akshat Uppal
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
20
Jak tlačit jednoduchou aplikaci python na newrelic
I za použití tmelu v tom, že jsem běžel po příkazů.
1) pip install newrelic
2) newrelic-admin generate-config YOUR_LICENSE_KEY newrelic.ini (------Here I added my license key—)
3) NEW_RELIC_CONFIG_FILE=newrelic.ini newrelic-admin run-program python hello.py. (---- Tady hello.pyje můj python aplikace)

Ale stále nemohu vidět tuto aplikaci ve svém newrelic palubní desce.

Díky Siva ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:25
uživatelem 308774 ktr.pg.cc.17
hlasů
0
odpovědí
1
zobrazení
66
Oddělování řetězec do dílčího pak to retezec do jiného řetězce v C
Musím číst argumenty, které jsem se zavádějí při spuštění programu na Linuxu.

./myprog 10 20 30, 20 54 12, 31 42 51


Mám problém najít to, jak oddělit argumenty do dílčího a pak, že podřetězec v jiném řetězci.

10 20 30, 20 54 12, 31 42 51


Chci oddělit tento řetězec do jiného řetězce s „“ být oddělovač a pak to substring oddělit do jiného řetězce s ‚‘ být separátor.

a[0]="10 20 30"
a[1]="20 55 12"
a[2]="31 42 51"


Pak chci, aby to bylo takhle:

b[0]="10" b[1]="20" b[2]="30" and so on... ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:25
uživatelem Robert
hlasů
0
odpovědí
2
zobrazení
37
elasticsearch 6 - použít jeden nebo dva druhy v jednom indexu?
Jak mohu použít, vytvořit dvě index, nebo co?
Mám jeden subjekt zboží a jeden subjekt shop, mám vytvořit dvě index nebo dva typy v elasticsearch 6?
Zkoušel jsem dvě mapování dva druhy, ale to hodit výjimku.
Jak mohu udělat ? ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:25
uživatelem mingli
hlasů
0
odpovědí
2
zobrazení
45
grep řetězec obsahující ` ":"` vzory
To je kus mého logu v serveru

"order_items_subtotal":"60.5100","order_final_due_amount":"0.0000","items":[{"product_id"


Musím grep protokoly, které obsahují "order_final_due_amount":"0.0000"v celém mém logu.

Za tímto účelem jsem takhle

tail -f pp_create_shipment2018-12-05.log | grep "order_final_due_amount":"0.0000"


ale mám nulové výsledky. co by bylo špatné na můj povel ocasu ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:25
uživatelem nifCody
hlasů
0
odpovědí
0
zobrazení
62
Jak psát něco na nvram mobile?
Mám velmi omezené znalosti o Android NDK a chci napsat něco o NVRAM pomocí NDK. Chci vědět:


Pokud je to možné psát na NVRAM
Pokud ano, tak jak (nenašel jsem nic, na google)
Pokud ne, pak musím udělat vlastní operační systém nebo jiné řešení?


Hlavním cílem je pro zamknutí telefonu na určitém pásmu, např:


Zamknout režim LTE a potom pásmu širokém 1 LTE


Prosím, podělte se o své myšlenky. ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:25
uživatelem Vatish Sharma
hlasů
2
odpovědí
1
zobrazení
51
Co když 2/3 validátory jsou škodlivé v tendermint a fraudlent transakce probíhá?
Takže, mám tento stav, kdy nejsou upřímní 2/3 validátory a mohou provádět transakce podvod. Co lze udělat, aby se zabránilo a jak mohu vědět, které 2/3 jsou podvod? PBFT nefunguje ven poté, co?

Co když 2/3 nejsou upřímní?

Jakékoli řešení? ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:24
uživatelem renny
hlasů
2
odpovědí
1
zobrazení
159
Android MPAndroidChart Text Překrývání s piechart
Já používám MPAndroidChartpro zobrazování hodnot PieChart.

Odkazoval se mi to , ale pořád nejsem jasné, opravit textu překrývají v PieChart
obrázku níže začínám jako výsledek.

Oranžový hodnota obsahuje 3, je zobrazeno ve spodní části, ale zelená hodnota obsahuje 2, se nezobrazuje správně. Řešení potřeb pro zelené hodnoty.



chart.setUsePercentValues(false);
chart.getDescription().setEnabled(false);
chart.getDescription().setTextSize(25f);
chart.setExtraOffsets(5, 5, 5, 5);
chart.getLe ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:24
uživatelem vijikrish
hlasů
0
odpovědí
2
zobrazení
161
Vykazují dynamický cenu vedle data ve Jquery UI DatePicker
Ve zájezdu rezervačním portálu chci ukázat cenu vedle data
přesně takhle . To je, jak můj kalendář vypadá.

To je to, co jsem se snažil.

$(function() {
var dayrates = [100, 150, 200, 250, 300, 350, 400];

$("#datepicker").datepicker({
minDate: 0,
beforeShowDay: function(date) {
showButtonPanel: false;
minDate: 0;
var selectable = true;
var classname = "";
var title = "Rs" + dayrates[date.getDay()];


return [selectable, classname, title];

},
dat ... ►►►
Položena 05/12/2018 v 06:24
uživatelem Orisys

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more